Contact

Neem contact op

Ik ben op zoek naar rechtshulp

Ik ben juridisch adviseur

Veelgestelde vragen

We streven ernaar om u een probleemloze ervaring te bieden. We hopen dat deze antwoorden u zullen helpen. Als uw vraag hier niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen.

Hoe werkt Mijn Rechtshulp?

Mijn Rechtshulp is de toonaangevende vergelijkingssite voor rechtshulp in Nederland. Op onze website kunt u advocatenkantoren met elkaar vergelijken op diverse criteria, waaronder prijs, beoordelingen en afstand. Zodra u een advocatenkantoor vindt dat aan uw eisen voldoet, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het desbetreffende kantoor. De benodigde contactinformatie vindt u op de pagina van het advocatenkantoor.

Wat als ik geen geschikte match vind?

Indien u geen geschikte match vindt, neem dan contact met ons op. Tijdens het gesprek verzamelen we essentiƫle informatie over uw situatie door middel van gerichte vragen. Op basis van deze gegevens gaan wij, indien nodig, buiten onze site op zoek naar de ideale juridische dienstverlener die het beste bij uw situatie past.

Is Mijn Rechtshulp gratis te gebruiken?

Ja, de diensten van Mijn Rechtshulp zijn volledig gratis. Zowel de vergelijkingsfunctie op de website als de persoonlijke matchingondersteuning zijn kosteloos.

LET OP!
Het is belangrijk om te benadrukken dat wij als tussenpersoon fungeren tussen rechtszoekenden en rechtshulp. Daarom is het vrijwel zeker dat de door ons aangewezen juridische dienstverlener kosten in rekening zal brengen voor zijn diensten.

Hoe lang duurt het voordat ik gematcht ben met een juridisch dienstverlener?

Mijn Rechtshulp probeert u altijd zo spoedig mogelijk te helpen. Indien wij de benodigde informatie hebben omtrent uw juridisch probleem, streven wij ernaar dat u binnen vijf werkdagen in contact komt met een juridisch dienstverlener.

Is mijn privacy beschermd bij het gebruiken van Mijn Rechtshulp?

Ja, bij Mijn Rechtshulp is de privacy van bezoekers volledig beschermd. Alle gegevens die worden opgegeven, worden als vertrouwelijk beschouwd en uitsluitend gebruikt voor het specifieke doel. De website voldoet aan de geldende privacywetgeving.